Rólunk

Miről szól az Xstation játék és szimulátorterem?

 

  Xstation 2019

Ez egy olyan hely, ahol az ember kortól, nemtől függetlenül jól érezheti magát, akár baráti társaságban, akár a többi játékostársával online. Elhozzuk az igazi LAN élményt, kínlódás ,cipekedés, beállítás, kihagyásával, lejöttök páran,leültök, ráindítunk egy játékra, és zúzhattok is. 🙂 De egyedül se vacilálj lejönni, mindig van valaki aki szívesen csatlakozik hozzád,hogy melletted vagy pont ellened játsszon ha szeretnéd !

Az üzletben jelenleg 2db Xbox One, 2 db Playstation 4 bérelhető, illetve 2 db profi Fanatec, két Logitech , és egy drift versenyszimulátor, de ez hamarosan bővülni is fog 🙂 Több mint 200 játékkal állunk rendelkezésetekre!

Helyünk, a gaming jegyében született, viszont később egyre nagyobb teret nyert a szimulátorozás iránti szeretetetünk, vendégeink legnagyobb örömére. Bárkit szívesen invitálnuk, hogy tegye próbára vezetési tudását, vagy fejlessze azt, a kezdő jogsisoktól , egészen a valódi versenyzőkig. Baráti társaságoknak , szívesen csinálunk egy kis házi versenyt, ahol egy pályán, egymás ellen tudják bebizonyítani rátermettségüket. Viszont aki egyedül érkezik sem marad kihívás nélkül, várja a dicsőségfalunk, hogy letörölje eddigi rekordjainkat..

 

Gyere le, és nézz be hozzánk, akár barátaiddal, akár egyedül, mindig lesz egy jó kis társaság lennt, aki szívesen fogad Téged!

 

Hiába a skill ,másokkal az igazi minden…