Rólunk

Mi is az Xstation játékterem?

  Xstation 2019

Ez egy olyan hely, ahol az ember kortól, nemtől függetlenül jól érezheti magát, akár baráti társaságban, akár a többi játékostársával online. Elhozzuk az igazi LAN élményt, kínlódás ,cipekedés, beállítás, kihagyásával, lejöttök páran,leültök, ráindítunk egy játékra, és zúzhattok is. 🙂 De egyedül se vacilálj lejönni, mindig van valaki aki szívesen csatlakozik hozzád,hogy melletted vagy pont ellened játsszon ha szeretnéd !

Az üzletben jelenleg 2db Xbox One, 2 db Playstation 4 bérelhető, illetve 2 db profi Fanatec, két Logitech , és egy drift versenyszimulátor, de ez hamarosan bővülni is fog 🙂 Több mint 200 játékkal állunk rendelkezésetekre!

Illetve a korán érkezők sem unják magukat, nekik különlegességekkel készülünk, amíg várakoznak !

Elérhető Coop játékmód, amikor együtt játszotok vállvetve, illetve egymás ellen is lehet versengeni természetesen. Nem beszélve a helyi rekordokról amiket megdönthetsz és kikerülhetsz a dicsőségfalra , a legjobbak közé ! Vagy az RSR időmérőn keresztül akár a világranglistára.

Gyere le, és nézz be hozzánk, akár barátaiddal, akár egyedül, mindig lesz egy jó kis társaság lennt, aki szívesen fogad Téged!

Hiába a skill ,másokkal az igazi minden…