A legjobb autós játékok belépni a szimulátor világába.

Elkezdenéd a szimulátorozást, de nem tudod mivel indulj neki?

Ülsz, nézed a videókat, milyen jól mennek mások. El kéne kezdeni csapatni valamilyen autós játék-kal, szimulátorral–születik meg az elhatározás. Le is kapod a Raceroom-ot sokan dicsérték, mész a free to play autókkal, de állandóan szűk az a mocsok kanyar.

autós játék
Nehezebb, mint amilyennek tűnik.

A féktávok sem az igaziak, áhh nem megy ez, állapítod meg, –én is így kezdtem. Azért ilyen szenvedős, mert a csúcson próbáltál helytállni, ez olyan, mintha focizni szeretnél, és egyből a válogatottban próbálnál szerencsét.

Érdemes az alapoktól elkezdeni a szimuátorozást. Most hozunk néhány autós játékot 2019-ben, amivel érdemes a szimulátor világába beugranod. Ha kormányt is venni szeretnél : itt egy kis segítség hozzá.

1.Dirt Rally 2.0

Az idei, véleményem szerint legjobb rally autós játék. Nagyon jó alapot tud adni a program, gyors reflexeket igényel, és az első kerekes Golf2 GTI-től egészen a 600 lovas WRC gépekig lefedi az igényeket.

autós játék győr
Ikonikus gépek a felhozatalban.

Gyönyörű a grafikája, és a hangok is fantasztikusak. A fizika is rendben van többnyire, vannak anomáliák, főleg rallrcross közben a murvás részeken, de ezekkel együtt is bátran ugorjatok neki! Garantáltan ráéreztek az ellenkormányzásra. Feelingje miatt pedig ,minden Rally fannak kötelező!

2.Forza Motorsport 7

A legújabb Xboxon elérhető pálya alapú Forza. Mellette szól hogy rengeteg autó található benne, és meglehetősen jól fest, még 2017-es a megjelenése ellenére is.

Ellene szól hogy a pályáknak gyakorlatilag minimális a fizikája, nincsenek lézerszkennelve , az AWD autók irányítása, olyan mint a hátsókerekeseké.

Szimulátorterem Xstation
Forza Motorsport7

Viszont amiért ajánlom, mert a pályák vonalvezetését, nagyon jól meg lehet tanulni rajta, így amikor beülsz egy szimulátorprogram elé, már a pálya tanulással sokkal könyebb dolgod lesz. Emelett egész szórakoztató tud lenni.

3.Gran Turismo Sport

Talán a legtöbb ember által, méltán ismert játéksorozat legújabb része. Ez már egy nagy lépés a szimulátor irányába. Az autók fizikája, illetve a saját készítésű pályák miatt nem sorolnánk még egyértelműen ebbe a kategóriába. De mindenképpen a top kategória az itteni csapaton belül.

A piacon lévő autós játékok közül egyértelműen a legnagyobb követőtáborral rendelkezik. A kampány módja nagyon jól megtanít a versenyzés alapjaira, a féktáv fogalmára, az apexre , és mindenre ami fontos lesz a későbbiekben online versenyekben.

Szimulátor, autós játék
Gran Turismo Sport

Rengeteg autó, erős online közösség, bajnokságok, és szép grafika. Mindenképpen érdemes feltenni a játszandó címeid listájára!

4.Project Cars 2

Ez talán az egyik legjobb választás ha pc-re nézelődsz. Brutál sok autót ki lehet benne próbálni, így belejönni a kezelésükbe. Habár nem egy jól sikerült szimulátor szigorúan véve, mint autós játék nagyon is megállja a helyét.

ProjectCars 2  Xstation
Project CARS 2

Változatos pályák, nagyon jó hangok, alapos setup, sőt még a virtuális assziszens is segít a kezdeteknél, mit érdemes állítanod. Azt ne várd persze, hogy ettől egyből Simracing bajnok leszel, de tesztelni, megszokni a pályákat nagyon is ajánlott a cím, részemről.

Ha úgy érzed, kiképezted magad, az Assetto Corsa lenne az a szimulátor amivel érdemes a fejlődést folytatnod.

Ebben már reális a fizika, nagyon jó a setupolhatóság, van közösség, és rengeteg MOD elérhető hozzá, amivel ,a relatív olcsó program a végtelenségig bővíthető.

Ha pedig online versenyzői karrirerben gondolkodsz, irány a Raceroom , hatalmas bázissal, és folyamatosan futó , akár pénzdíjas bajnokságokkal. Vagy ízlés szerint az iRacing, mindkettő a jelenleg elérhető szimulátorok csúcsa.

iracing szimulátor győr
iRacing Díjátadás forrás:iracing.com

Ne habozz hát, ha kedvet kaptál ugorj be a Dirtben egy rally legenda volánja mögé, vagy vezess egy Bugatti-t a GT Sportban, fejlődésre fel!

Ha pedig nincs otthon cucc hozzá, de érdekelne milyen ez a sport, nézz be hozznák:http://x-station.hu/idopontfoglalas/

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést:

2 Replies to “A legjobb autós játékok belépni a szimulátor világába.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük